Vissza a főhadiszállásra Hogyan kapcsolódj be a játékba!
Avagy E2C3 és TurboClicker leírás

Tartalomjegyzék:

1. Bevezetés
2. Regisztráció, és a program letöltése
3. A program beállítása
4. Kódfejtés, azaz kacsavadászat
5. Kacsavadászat az e2c3 honlapján
6. Toborzás
7. További információk


1. Bevezetés

A www.clickclickclick.com oldalán elhelyezett gombra csak akkor lehet kattintani, ha előtte egy ellenőrző kódot beírunk.

A TurboClicker program a kattintást a háttérben automatikusan elvégzi, sőt még azt is szimulálja, mintha több webböngészőben egyszerre több felhasználó akarna klikkelni (ezt hívjuk szálaknak). Ezért nekünk már csak a kódokat kell beírni, így a klikkelési munkát lényegében a kódok beírogatására redukálja.

2. Regisztrálás és a program letöltése

A TurboClicker használatához regisztrálnod kell. Erre azért van szükség, hogy megvédjük a fejlesztésünket az ellenfeleink elől. Regisztrálni ezen a címen tudsz: http://e2c3.hupper.hu/ Itt kattints a regisztrálás szövegre, majd válassz a felhasználónevet és a jelszót! Regisztrálás után egy adminisztrátor hagyja jóvá a jelentkezésedet.

FIGYELEM: Olvasd el az utasításokat is!

Miután be tudsz lépni, sok menüpont tárul eléd, de ezek egyelőre nem érdekesek. Most már túl vagy a nehezén, csak a programot kell letöltened és elindítanod! A TurboClicker program legfrissebb verzióját a főablakban találhatod. Bármelyik verzió linkjére kattintasz, a legfrissebbet fogja letölteni. Ha nem találod, akkor gördítsd lefelé a szövegablakot.

Érdemes az asztalon vagy a C:\ meghajtón egy külön mappát létrehozni neki mondjuk TurboClicker vagy TC néven, mert a működéshez még egy pár fájlt készít magának. Tehát letöltöd a mappába, amit létrehoztál neki.

TC chat regisztráció

Ahhoz, hogy a chatbe írni tudj, külön kell regisztrálnod magad! TC Chat regisztráció itt
Ehhez segítséget a fórum vonatkozó részében kaphatsz: Fórum - TC Chat segítségek

3. A program beállítása

A program indítását követően az alábbi teendőid vannak:

a). A Chat ablakkal egyelőre ne foglalkozz!
b). Beírod a felhasználói neved és jelszavad a jobb felső sarokban található mezőkbe.
c). Az Új Klikkelés gomb segítségével elindítod un. szálakat pl. kettőt (hogy mennyi szálat lehet/kell indítani, arról általában a chat ablakban tájékozódhatsz, a felső részén található információs sávban van kiírva).

FIGYELEM: Ne indíts több szálat, mint amennyi a javasolt, mert lehet, hogy nem fogja jól számolni, vagy hozzáadni a klikkeket! Ez fontos! Ha mégis többet indítottál, akkor a Feladat törlése gombbal törölheted a szálat (rákattintasz a törlendő szálra, majd a "Feladat törlése" gomb).

FIGYELEM: Ha azt írja ki, hogy Busy! Újratöltés, akkor az nem baj, előbb-utóbb el kezd klikkelni, várj egy kicsit! Ha 10 percnél tovább ezt csinálja, kérj segítséget a fórumon, vagy informálódj a főhadiszálláson.

Ha minden jól megy, akkor a program belép a ccc oldalára és letölti a belépéshez szükséges kódképet (ezt hívjuk kacsának). Mivel klikkelni nem lehet a kód beírása nélkül, ezért a képen látható kódok a klikkelés alapjai.

A kódszó 2-8 karakter hosszú. A kis- és nagybetűket a rendszer nem különbözteti meg, nyugodtan lehet csupa kisbetűvel írni a megfejtést.

Ha nem tudod elolvasni a kacsákat, mert túl kicsi az ablak, akkor kacsafejtő ablakot ki is tudod nagyítani az alsó sarkának "megfogásával". Illetve a "Világos háttér", "Elmosás" és "Szintezés" funkciók bekapcsolásával javíthatsz a láthatóságán.

Írd be a kódszót az üres mezőbe, és nyomj Entert. A kód beírására viszonylag rövid idő van, mert annak érvényessége lejár. A lejárt kacsa helyett új kódot kér a program. Ha beírtad a kódot, akkor már megy is a klikkelés egészen kb. 999-ig. Ezt követően pontszámot felírja a program, és azt Magyarország pontjaihoz hozzáadja a CCC weboldala.

FIGYELEM: A clickcickclick.com oldalát böngészőben a program futása közben és előtte 10 perccel ne látogasd, mert az elrontja a szálakat, így nem fog klikkelni.

Ha nem először indítod a programot és már volt korábban klikkelő szál, akkor megpróbálhatod a Munkamenet visszaállítása gombot. Ekkor, ha éppen klikkeltek a szálak mikor kiléptél, akkor visszaállítja őket. Ha nem állítja vissza mindegyiket, akkor az új klikkelés gombbal növeld a szálak számát. Kilépésnél figyelj rá, hogy éppen klikkeljenek a szálak, mert így a Munkamenet visszaállítható lesz! Ha már futnak szálak, akkor NE nyomd meg a munkamenet visszaállítása gombot, ha mégis megtetted, akkor töröld az új szálakat, mert nem fogják a klikket hozzáadni.

4. Kódfejtés, azaz kacsavadászat

Lehetőség van mások TC-k kódjait/kacsáit is levadászni, ezzel még többet klikkelve a magyaroknak. A TurboClicker felső sávjában a bal oldali pipát jelöld be. Ekkor leellenőrzi a felhasználói neved és jelszavad.

És már indul is a nagy kacsavadászat. Beírod a kódszót az üres mezőbe és Entert nyomsz. Ha egy kódszót nem sikerül felismerned, akkor vissza is adhatod az Új gombbal. Ha be akarod fejezni, akkor ezt a Vége gombbal teheted meg.

Rövid kódok esetén hasznos funkció lehet az "AutoEnter", mely automatikusan Enter gombot nyom a kód után a mezőben beállított karakterszám lenyomását követően. FIGYELEM: ne állítsd kisebbre ezt az értéket, mint a kódok maximális hossza, mert nem tudod őket beírni

Mint látható a játék lényege a szálak klikkelésre bírása, ami a kódok beírogatását jelenti, így erre egy külön verseny alakult ki a vadászok között, ki tett hozzá a legtöbbet a győzelemhez. A kacsavadászok toplistáját a főhadiszálláson találod: toplista

Lehetőség van a kacsáid átadására más vadászoknak. Ezt úgy tudod megtenni, hogy az e2c3 használata előtti (bal oldali) pipát bepipálod (a jobb oldalit meg nem). FIGYELEM: ha senki nincs, aki vadásszon, akkor a program nem fog klikkelni! Ezt úgy lehet elkerülni, ha mindenki legalább annyi kódot fejt meg, ahány kört a TC-je klikkel (pl. ha egész nap fut 1 szál, akkor kb. 500 kódot naponta)!

5. Kacsavadászat az e2c3 honlapjáról

Ha éppen nem vagy a TC program közelében, de akad egy böngésző Internet kapcsolattal, akkor a kacsákat az e2c3 web oldalán is fejtheted:

Először is lépj be a http://e2c3.hupper.hu/ oldalra. Jobb oldalon a menüpontoknál látsz egy olyan menüpontot, hogy Kódfejtés, arra kattints. Ha rákattintottál, akkor egy ilyen kép fog eléd tárulni:

Fent látod a kódot, ezt küldte neked a rendszer. Alatta látsz egy mezőt, ide kell beírni a kódot, majd utána egy Entert nyomni (vagy a Jó lesz gombot). Ha a Jó lesz, de utána többet nem kérek gombra nyomsz, akkor elküldi azt, ami éppen bevan írva a mezőbe, de nem kapsz több kacsát, csak ha újból Entert nyomsz. A Befejezem lenyomásával, nem kérsz több kódot, és visszaléphetsz a főoldalra oldalra.

Ha már belejöttél a kódfejtésbe, akkor itt a sokkal hatékonyabb vadászpuska, a TurboHunter! Leírást itt találsz róla: TurboHunter. Letölthető a Főhadiszállásról.

6. Toborzás

Mivel a legjobb technika, önmagában semmit sem ér, ezért létfontosságú hogy folyamatosan, minél több ember klikkeljen, csak így maradhatunk versenyben. A TV-ben, Rádióban már szerepelt ez a téma, ezért a legfőbb reklámozási terület az Internet lett.

Írj barátaidnak, ismerőseidnek, kollégáidnak, stb. hogy kapcsolódjanak be a játékba. Iwiw-en, MSN-en, myvip-en is buzdíthatod ismerőseidet! Minél többen vagyunk, annál nagyobb az esély a győzelemre.

Lehet fórumokon új témákat nyitni, ahol leírod a játék erényeit, jó tulajdonságait, és megkéred az embereket, hogy ha kedvük van, akkor próbálják ki a játékot. Ha ismersz oldalak üzemeltetőjét, akkor megkérheted, hogy hírezze ki a versenyt.

Természetesen te is leírhatod a tapasztalatod, kreálhatsz saját szövegeket, de e feladat megkönnyítésére létrehoztunk pár minta szöveget, amiket megtalálhatsz a fórumban.

Fontos hogy elmagyarázd mi ez a verseny, miért jó, mit kell tennie, hogy be tudjon kapcsolódni a játékba (pl. egy-két linket is írhatsz http://turboclicker.extra.hu, http://hupper.hu). Betehetsz pár videót, képet a főhadiszállás média rovatában levőkből, amiről látja, hogy jó részese lenni a játéknak.

7. További információk

A TurboClicker programot LINUX alól is lehet futtatni Wine-n keresztül.

Ha hírekre és információkra vágysz, akkor a főhadiszálláson megtalálod: http://hupper.hu

A fórumban beszélgethetsz, és segítséget kérhetsz a többi klikkertől: http://hupper.hu/forum

A fórumra külön regisztrálni, az e2c3 jelszó nem jó oda.

Köszönjük hogy segítetted a Magyar Klikkereket, remélem velünk, tartasz, és együtt harcolhatunk!

Szerk.: csa3a (2008.01.14.)